MEIST

Edith Mihkelson
Minu saavutusteks on Radisson SAS Hotelli Lounge 24 renoveerimise projekti juhtimine, restorani MEKK loomine ja opereerimine 8 aasta vältel, Savoy Boutique Hotelli teenuse viimine 5* tasemele (2014) ja nende ametlik kaitsmine ning hoidmine.

Lisaks põhitööle olen praktiseerinud koolitaja ja konsultandina teenindus- ja toitlustusvaldkonna ettevõtetes: Novell toitlustus, F&B Invest OÜ, ERM, Hotell Euroopa, Lennusadam, restoran Sarvik, Tallinn Design House, Noblessneri Virtuaalkeskus.

Olen omandanud 2 bakalaureusekraadi (ärikorraldus ja kutsepedagoogika, andragoogika lisaeriala) ning magistrikraadi organisatsiooni käitumises.

 

Tiina Sokolova
Minu tööpraktika sai alguse hotellinduses 1999-2005 (Reval Park Hotell, Radisson SAS hotell). Olen eest vedanud mitmeid projekte nii toitlustuses kui jaekaubanduses, alates ehitustööde juhtimisest kuni igapäevaste protsesside käivitamiseni (CoffeePlus, Maiasmokk, CafePaco, Kalev, Britton).

Südamelähedaseks saavutuseks pean kohvik Maiasmoka taasalustatud martsipani ja käsitöökommide tootmist. Kalevi jaemüügijuhina haldasin 15 kauplust. Teiste ametite kõrvalt pidasin 8 aastat oma kohvikut Rocca al Mare Keskuses. See töö on andis mulle mitmekülgse kogemuse väikeettevõtluse vallas.

Olen lõpetanud hotelli ja restorani keskastmejuhi ning rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse eriala, spetsialiseerumisega turundusele.