Haridus

2013 – 2015        Tallinna Ülikool

Psühholoogia Instituut | Organisatsioonikäitumine | Magistrikraad (kaitstud hindele A)

2010 – 2013        Tallinna Ülikool

Kasvatusteaduste Instituut | Kutsepedagoogika | Bakalaureuse kraad,

Andragoogika| täiskasvanute koolitaja lisaeriala

2005 – 2009        Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledž

Sotsiaalteaduste Instituut | Haldus- ja ärikorraldus | Bakalaureuse kraad,

Rekreatsiooni korralduse lisaeriala

1999 – 2000        Pirita Majandusgümnaasium

1988 – 1999         Kärdla Keskkool

 

Täiendkoolitused

2017                      Tallinna Ettevõtlusinkubaator: Mida õppida startup´ide turundusest

2015                      Anu Virovere koolitused: Meeskonnatöö,  Õnne ja edu olemus, Juhtimisstiilid ja rollid

2013 – 2014        iDeas Revenue Management kursused

2010 – 2011        Ren Koolitused OÜ

Eriline teenindus ja lisamüük; Aktiivne müük; Telefonisuhtlus; Teenindustavad; Meeskonna motiveerimine

2004 – 2007        The Rezidor Hotel Group koolitused:

LOTS (strateegilise planeerimise ja juhtimise struktureeritud tööriist) rahvusvaheline koolitus osakonnajuhtidele;

On Job Skills Master Trainer; Leading Responsible Business; Supervisory Training and Resource Programme (STAR); Leading Yes I Can!

Töökogemus

 

2017 – …               Skillmill, kompetentsipartner

Teenindusettevõtetele teadmiste, oskuste ja hoiakute jagamine ning vahendamine „käed küljes“ lähenemise põhimõttel. Skillmilliga teevad koostööd ettevõtjad, kes soovivad oma tegevuses liikuda uuele tasandile läbi tulemuste: efektiivsed protsessid, personali oskused, hoiakud ja rahulolu, müügitulemused, teenuse kvaliteet ja garantii, klientide kaasatus ja rahulolu.

Skillmill on Tallinna Ettevõtlusinkubaatori inkubant

 

2015 – …               OÜ Mõttemaik, konsultant

Toitlustuse ja teeninduse konsulteerimine: kontseptsioonide loomine, protsesside ülesehitus, kompetentside vajaduse hindamine, teenindustavade loomine, eelarve ja tasuvuskalkulatsioonide koostamine, personalidokumentide koostamine, toote- ja teeninduse kvaliteedi hindamine, teeninduskoolitused.

 

2008 –2017         Hotelli- ja toitlustusjuht, Savoy Boutique Hotell***** | restoran MEKK

Vastutav 5* hotelli ja restorani toimimise eest. Külaliste, omanike ja kolleegide rahulolu tagamine ettevõtte üksuste töö juhtimise ja strateegiliste eesmärkide täitmise kaudu. Peamiste tööülesannete hulka kuuluvad: strateegiline planeerimine, äripotentsiaali- ja teenuste arendamine, eelarvestamine ja kulude juhtimine, uute projektide juhtimine, teenuste standardi hoidmine ja arendamine, müügitegevuste toetamine ja arendamine, allüksuste ja kogu hotelli majandustulemuste analüüsimine. Otseseid alluvaid oli 40-45 inimest.

2014 veebruar kaitstud ametlikult hotellile 5*, Hotelstars Union kriteeriumite alusel. 2009 jaanuar – koostöös peakokaga loodud uus Moodsa Eesti Köögi restorani MEKK kontseptsioon

Juhtkonna liige

 

2005 – 2008        Restoranijuht, Radisson SAS Hotell, Tallinn

Vastutav hotelli toitlustusosakonna osakondade teenuste ja töökorralduse eest (30-35 alluvat): hommikusöök, toateenindus ja minibaarid, lobby baar, restoran Seasons, Lounge 24, konverentsi- ja banketiteenindus, majast väljas toimunud cateringid. Eduka toimimise ja tulemuste aluseks oli koostöö meeskonnas sees ja osakondade vahel.

Noor juht 2006

2001 – 2005        Toitlustuse supervisor, Radisson SAS Hotell, Tallinn

2001 – 09/2001  A´la Carte restorani ettekandja, Radisson SAS Hotell, Tallinn

1995 – 2000        Suvised töökohad toitlustuses: nõudepesija, ettekandja

 

 

Keelteoskus

Eesti keel: emakeel

Inglise keel: kõnes suurepärane | kirjas suurepärane (B2.2)

Vene keel: kõnes elementaarsed oskused | kirjas elementaarsed oskused

 

Arvutioskus

MS Office; MS Outlook; valdkonnapõhised programmid: Hotsoft, ICG, iDeas, Hotel Trends, Revinate

 

Tugevad küljed

Sihikindlus, eesmärgile orienteeritus, initsiatiivikus, suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, eestvedamis- ja planeerimisoskus, optimistlikkus

 

Huvialad

Gastronoomia, kirjandus, käsitöö, tervisesport, Start-up ettevõtlus