Haridus
2013 – 2015 Tallinna Ülikool
Psühholoogia Instituut | Organisatsioonikäitumine | Magistrikraad (kaitstud hindele A)
2010 – 2013 Tallinna Ülikool
Kasvatusteaduste Instituut | Kutsepedagoogika | Bakalaureuse kraad,
Andragoogika| täiskasvanute koolitaja lisaeriala
2005 – 2009 Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledž
Sotsiaalteaduste Instituut | Haldus- ja ärikorraldus | Bakalaureuse kraad,
Rekreatsiooni korralduse lisaeriala
1999 – 2000 Pirita Majandusgümnaasium
1988 – 1999 Kärdla Keskkool
Täiendkoolitused
2017 Tallinna Ettevõtlusinkubaator: Mida õppida startup´ide turundusest
2015 Anu Virovere koolitused: Meeskonnatöö, Õnne ja edu olemus, Juhtimisstiilid ja rollid
2013 – 2014 iDeas Revenue Management kursused
2010 – 2011 Ren Koolitused OÜ
Eriline teenindus ja lisamüük; Aktiivne müük; Telefonisuhtlus; Teenindustavad; Meeskonna motiveerimine
2004 – 2007 The Rezidor Hotel Group koolitused:
LOTS (strateegilise planeerimise ja juhtimise struktureeritud tööriist) rahvusvaheline koolitus osakonnajuhtidele;
On Job Skills Master Trainer; Leading Responsible Business; Supervisory Training and Resource Programme (STAR); Leading Yes I Can!
Töökogemus
2017 – … Skillmill, kompetentsipartner
Teenindusettevõtetele teadmiste, oskuste ja hoiakute jagamine ning vahendamine „käed küljes“ lähenemise põhimõttel. Skillmilliga teevad koostööd ettevõtjad, kes soovivad oma tegevuses liikuda uuele tasandile läbi tulemuste: efektiivsed protsessid, personali oskused, hoiakud ja rahulolu, müügitulemused, teenuse kvaliteet ja garantii, klientide kaasatus ja rahulolu.
Skillmill on Tallinna Ettevõtlusinkubaatori inkubant
2015 – … OÜ Mõttemaik, konsultant
Toitlustuse ja teeninduse konsulteerimine: kontseptsioonide loomine, protsesside ülesehitus, kompetentside vajaduse hindamine, teenindustavade loomine, eelarve ja tasuvuskalkulatsioonide koostamine, personalidokumentide koostamine, toote- ja teeninduse kvaliteedi hindamine, teeninduskoolitused.
2008 –2017 Hotelli- ja toitlustusjuht, Savoy Boutique Hotell***** | restoran MEKK
Vastutav 5* hotelli ja restorani toimimise eest. Külaliste, omanike ja kolleegide rahulolu tagamine ettevõtte üksuste töö juhtimise ja strateegiliste eesmärkide täitmise kaudu. Peamiste tööülesannete hulka kuuluvad: strateegiline planeerimine, äripotentsiaali- ja teenuste arendamine, eelarvestamine ja kulude juhtimine, uute projektide juhtimine, teenuste standardi hoidmine ja arendamine, müügitegevuste toetamine ja arendamine, allüksuste ja kogu hotelli majandustulemuste analüüsimine. Otseseid alluvaid oli 40-45 inimest.
2014 veebruar kaitstud ametlikult hotellile 5*, Hotelstars Union kriteeriumite alusel. 2009 jaanuar – koostöös peakokaga loodud uus Moodsa Eesti Köögi restorani MEKK kontseptsioon
Juhtkonna liige
2005 – 2008 Restoranijuht, Radisson SAS Hotell, Tallinn
Vastutav hotelli toitlustusosakonna osakondade teenuste ja töökorralduse eest (30-35 alluvat): hommikusöök, toateenindus ja minibaarid, lobby baar, restoran Seasons, Lounge 24, konverentsi- ja banketiteenindus, majast väljas toimunud cateringid. Eduka toimimise ja tulemuste aluseks oli koostöö meeskonnas sees ja osakondade vahel.
Noor juht 2006
2001 – 2005 Toitlustuse supervisor, Radisson SAS Hotell, Tallinn
2001 – 09/2001 A´la Carte restorani ettekandja, Radisson SAS Hotell, Tallinn
1995 – 2000 Suvised töökohad toitlustuses: nõudepesija, ettekandja
Keelteoskus
Eesti keel: emakeel
Inglise keel: kõnes suurepärane | kirjas suurepärane (B2.2)
Vene keel: kõnes elementaarsed oskused | kirjas elementaarsed oskused
Arvutioskus
MS Office; MS Outlook; valdkonnapõhised programmid: Hotsoft, ICG, iDeas, Hotel Trends, Revinate
Tugevad küljed
Sihikindlus, eesmärgile orienteeritus, initsiatiivikus, suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, eestvedamis- ja planeerimisoskus, optimistlikkus
Huvialad
Gastronoomia, kirjandus, käsitöö, tervisesport, Start-up ettevõtlus